god smag
menuer

Se God Smags menuer her. Vi laver altid mad med de råvarer, der er i sæson, og du skal derfor se på menuen for den årstid, festen skal holdes. Til alle for- og hovedretter serveres koldthævet surdejsbrød og pisket smør. Til hovedretten serveres kartofler ved siden af. Hovedretten kan også serveres som dele-mad på mindre fade ved hvert bord. Alle vores sæsonmenuer kan desuden købes i en ud-af-huset-version for 345 kr. pr. kuvert. Ved ud-af-huset henter man selv maden i vores lokaler i Hellerup.

forår

God Smag hellerup

3-retters menu

Fra påske til Sankt Hans

Forret:
Saltet færøsk laks – creme fraiche – peberrod – rugbrød crumble – agurk - karse

Hovedret:
Kalvespidsbryst – grillede asparges – blanquettesauce m. rygeost – syltede løg – spidskål og persille

Dessert:
Rabarber – vanillie – brunsviger-is

Udskift kalv på hovedret med oksemørbrad: +90 kr. pr. kuvert.

tilvalg

Baerii caviar (30 g) – vaffel – klassisk serveret: 395 kr./kuvert

Dampede hvide asparges – sauce Hollandaise – Rømø rejer: 95 kr./kuvert

Kammusling som carpaccio – syltede grønne sager – urter – creme fraiche: 95 kr./kuvert

Terrine af andelever – chutney – malt: 95 kr./kuvert

Rødtungefilet – stenbiderrogn (i sæson) – beurre blanc – mandel: 95 kr./kuvert

Citronfromage – havesyre is – karamel – citrus urter: 70 kr./kuvert

Blodappelsin – lakrids – hvid chokolade – estragon: 70 kr./kuvert

sommer

God Smag hellerup

3-retters menu

Fra Sankt Hans til starten af september

Forret:
Fladfisk – fumét – sommerporre – radise

Hovedret:
Nakke af frilandsgris – mjød – ærter – nye løg – sauce med ramsløg – ristet palmekål og sennep

Dessert:
Jordbær – jordbær – jordbær

Udskift frilandsgris på hovedretten med sommerbuk: +90 kr. pr. kuvert.

tilvalg

Baerii caviar – vaffel – klassisk serveret: 395 kr./kuvert

Kold taskekrabbesalat – tomater – frugtig olivenolie – mynte – jernurt: 95 kr./kuvert

Hummer – blanquette – urtesalat – ”hummerfrikassé”: 115 kr./kuvert

Terrine af andelever – chutney – malt: 95 kr./kuvert

Tatar af dansk okse – peberrods creme fraiche – rød syre: 85 kr./kuvert

Brissel – majs – kantareller – salvie – hønseskum: 105 kr./kuvert

Mørk chokolade – brombær – malt – bronze fennikel: 70 kr./kuvert

Fersken – hindbær – lavendel – vanilje: 70 kr./kuvert

efterår

God Smag hellerup

3-retters menu

Fra først i september til midt i november

Forret:
Græskar hummer bisque – syltet græskar – pocheret vesterhavsfisk

Hovedret:
Vagtel – karamelliseret selleri – svampe – grillet grønkål og hasselnødder

Dessert:
Blåbærtærte – gran karamel – vanilje-is

Udskift vagtlen på hovedretten med krondyr: +90 kr. pr. kuvert.

tilvalg

Baerii caviar (30 g) – vaffel – klassisk serveret: 395 kr./kuvert

Makrel – nori tang – glaskål – stikkelsbær – agurk: 75 kr./kuvert

Torsk – bergamotte – svesker – jordskok, 90 kr./kuvert

Terrine af vildt – syltet kvæde – svampe: 85 kr./kuvert

”Vol au vent” – braiserede svinekæber – æble – kål – morkler: 95 kr./kuvert

Estragon is – brunet smør creme – brombær – ”arme riddere”: 70 kr./kuvert

Karamelliseret pære – bergamotte – hasselnødder: 70 kr./kuvert

vinter

God Smag hellerup

3-retters menu

Fra midt i november til påske

Forret:
Pocheret torsk – skummende sauce kogt på torskeben – syltet skalotteløg – tørsaltet bacon

Hovedret:
Stegt and – rehydrerede rødbeder – endive – kirsebær - portvinssauce

Dessert:
Passionfrugt – vanilje-is – hvid chokolade – syltet mandarin

Udskift den stegte and på hovedretten med oksemørbrad: +90 kroner. pr. kuvert.

tilvalg

Baerii caviar (30 g) – vaffel – klassisk serveret: 395 kr./kuvert

Gravad laks – kartoffel og spinat stuvning – syltede sennepskorn: 80 kr./kuvert

Jordskoksuppe – kammusling – jordskok – hasselnødder - praliné - urter: 85 kr./kuvert

Terrine af andelever – chutney – malt: 95 kr./kuvert

Tatar af krondyr – grønkål – tyttebær – svampe, 85 kr.

Svampebouillon – svampe – selleri – urter – timianolie: 75 kr./kuvert

Jordskok – bergamotte – kokos: 70 kr./kuvert

Hvid chokolade – mango – lakrids: 70 kr./kuvert

Menu med småretter

Vi tilbyder også en menu bestående af mindre retter. Menuen med småretter koster 420 kr. pr. kuvert, hvis den ønskes i en ud-af-huset-version. Ved ud-af-huset henter man selv maden i vores lokaler i Hellerup.

God Smag hellerup

småretter

Saltbagt kartoffel – creme fraiche – purløg – sprøde kerner – friseé

Selleri-”ravioli” – fermenteret hvidløg – karamelliseret selleri – æble

Pocheret mørksej – jordskokker – citrus – dild

Gravad okseinderlår – syltet frugt

Kyllingelevermousse – hasselnødder – friseé – tørret frugt

Terrine med kæber fra frilandsgris – frugtig kompot

Fast lagret ost med sødt og salt tilbehør

Panna cotta med saltet karamel – lakrids – hengemte pærer

Gammeldags æblekage

Scroll til toppen