God Smag Frokostordning

Få frokosten leveret til døren hver dag – vi servicerer store og små virksomheder i det meste af København og omegn. Se eksempler på hvad vi tilbyder herunder, og kontakt os for at få beregnet prisen for din virksomhed med det samme.

Maden

Den store, brede frokostbuffet finder I ikke hos God Smag – både af hensyn til kampen mod madspild, men også fordi vi tager vores faglighed alvorligt, og hellere vil bruge tid på at kræse om enkelte elementer end på at nå hele vejen rundt hver dag. Til gengæld er der ikke nogen halve løsninger på vores menu, og vi garanterer, at der er variation fra dag til dag året rundt.

En uges frokoster kan for eksempel se sådan her ud:

En uges frokoster kan for eksempel se sådan her ud:

Mandag:

Nudler – langtidstilberedt dansk okse – pak choi – chili – jordnødder

Tirsdag

Butternut squash – vesterhavs ost – mandler – panchetta – radiccio

Onsdag

Rødbede – færøsk laks – vinteræbler – peberrod – porre

Torsdag

Pommes Boulangere – Frilandsgris – ærter – grønkål – persille

Fredag

Indian feast – Pousin – kokos – mango – papadums – mynte

Tilbehør, møder og forplejning

Med til frokosten hver dag hører økologisk koldhævet surdejsbrød, og tilkøb kan arrangeres i form af sandwiches, ost og charcutteri, kage eller andre behov I måtte have.
Vi løser også gerne opgaver i forbindelse med mødeforplejning og lignende, enten hos os eller jer. Det kan for eksempel være morgenmad, pauser, middage, receptioner eller konferencer – kontakt os for pris og tilbud.

Servering og Corona

I øjeblikket anretter vi maden portionsvis til én person, og det vil vi delvist fortsætte med også efter Corona. Det giver nemlig mulighed for at sikre, at alle jeres medarbejdere får et fuldt og lækkert måltid – også dem, der kommer til sidst.
God Smag frokostordning
God Smag frokostordning
IMG 1371
God Smag frokostordning

Priser

Vi tager altid en snak med jer om jeres konkrete ønsker og behov, men som udgangspunkt starter vores pris for frokost af høj kvalitet og leveret til døren hver dag ved 75 kr. pr. medarbejder. Antallet af medarbejdere og afstand til vores køkken i Hellerup spiller naturligvis også ind.

Kontakt os i dag – eller kom forbi til en smagsprøve

Ring eller skriv til os, og lad os tage en snak om jeres frokostønsker – eller kom forbi til en smagsprøve i vores køkken på Tuborg Boulevard 2 i Hellerup.

Scroll to Top