Ugens menu i kantinen

Uge 9

Mandag

Perlespelt – blomkål

Bagt græskar – persille – yoghurt

stegt selleri – æble – røg

bagte gulerødder – kikærter

Quinoa tabouleh – grøntkål – spinat

Minestrone

Tirsdag

svinenakke – sauce

kartoffel – jordskok

stuvede kastanjer – grøntkål – joirdskokkeknas

bagt hvidkål – syltetede sennepsfrø

Onsdag

Bagt torsk m. vores egen saltede skinke SV56 (modnet 3 år) – salvie – nøddesmør og citron

bagte gulerødder – lun kærnemælk – grønne jordbær anno 2019

Dampet savoykål – rygeost – fermenterede stikkelsbær

Torsdag

Friteret Polenta – trøffel

squash – grov salsa

portobellosvampe – pesto – ost

Broccoli – ansjos

Brødsalat – peberfrugt – tomat

Fredag

kalveskank braiseret 20 timer

persillerødder – brunet smør – salvie

rosenkål – bacon – tyttebær

Scroll til toppen